Kloakservice i hele København

Har du problemer med kloakken, eller er du i tvivl om, der er noget galt og alt ikke er helt som det skal være? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi er bestående af et fagligt stærkt team, der har mange års erfaring og ekspertise inden for kloakservice. Om det drejer sig om en større ejendom eller din egen lille private husholdning, er det vigtigt, at afløbene fungerer, som de skal. Afløb, der ikke fungerer ordenligt kan give en meget ubehagelig lugt, der kan genere resten af hjemmet. Derudover er det også problematisk, når vandet ikke kan løbe gennem afløbende optimalt. Generelt vil det bare uden lige give rigtig store gener, når afløbet ikke er i orden.

Er problemet af mindre karakter, er der heldigvis ting du selv kan gøre, hvis udheldet er ude. Først og fremmest skal du fjerne alt synligt skidt. Derefter skal du hælde ca. 2-3 liter kogende vand ned i afløbet. Gentag ca. 3 gange. Hvis ikke der er nogen bedre, så ring ind til os – så kommer vi straks og løser problemet.

Altid konkurrencedygtige priser

Det behøver ikke at blive en omkostelig affære, selvom du skal have lavet din kloak, afløb eller toilet. Vi kører altid med konkurrencedygtige priser, som alle kan være med på. Lige så snart du har opdaget et problem, så ring endelig ind til os, så tager vi en snak og giver et uforpligtende tilbud på en pris, der korrelerer med problemets omfang.

Serviceaftale

Det er også muligt at indgå en serviceaftale med os, hvis du ønsker at være på den sikre side og minimere risikoen for at tilsyneladende små problemer når at vokse sig store. Når du får foretaget regelmæsse serviceeftersyn, vil det altid være mindre sandsynligt, at du kommer til at opleve akutte skader, der kan ende ud i store beløber, hvis det er rigtigt slemt.

Vi tilbyder serviceaftaler til både private og erhverv, og vi skræddersyer aftalen til dig, så det kommer til at matche lige netop dine behov og ønsker.

Menu Luk