Mit navn er Mikkel De Linde, og jeg har dyrket massage i mere end 15 år. Som professionel licenseret massageterapeut er jeg begejstret for min nye karrieremulighed på Bodyworks Wellness Center!

Jeg har erfaring med at arbejde med mennesker, der kommer sig efter operation, angst og depression. Jeg arbejder i øjeblikket på min Master of Science in Exercise Physiology. Som personlig træner lærer jeg folk, hvordan man gør motion sjovt og motiverende, så de har en større følelse af præstation. Mikkel er glad for at arbejde med kunder i alle aldre og fitnessniveauer. Mikkel nyder at arbejde i et terapeutisk miljø med klienter, der ønsker at opnå en sundere livsstil og forbedre deres helbred. Min tilgang til fitness og motion er en læringsoplevelse, der fører til en sund, stærk krop. I slutningen af dagen vil jeg gerne have, at mine klienter ser, føler og præsterer bedre, end de gjorde, før de begyndte at dyrke motion.

Kan man træne Mikkel De Linde for hårdt?

Mikkel De Linde har erfaring med personlig træning, styrketræning, vægtløftning og kettlebell -træning. Jeg er også certificeret massør. Jeg har studeret anatomi, fysiologi, medicin og ernæring. Jeg lærer og forbedrer hele tiden mit færdighedssæt. Mikkel har en dyb forståelse for, at mine kunder er specielle, og jeg er beæret over muligheden for at udforske og arbejde med mennesker som kunstner.

Jeg har erfaring med personlig træning og ernæring. Jeg er også en certificeret personlig træner i et fitnessprogram. Jeg har arbejdet med mange professionelle og amatører, både amatører og professionelle. Jeg er certificeret personlig træner i staten Tennessee og arbejder i øjeblikket som personlig træner på nationalt plan. Mikkel er medlem af American Massage Therapy Association og en Certified Strength & Conditioning Specialist. Mit mål er at øge din krops styrke, balance og fleksibilitet.

Hjælp til den perfekte krop med Mikkel

Mit navn er Mikkel, jeg er personlig træner i Philadelphia -området. Jeg har trænet og undervist i fysioterapi på Medical Training Institute i mere end 12 år. Jeg har arbejdet på sundhedsafdelingen, hos kiropraktoren, og jeg har arbejdet i en løbeklub. Jeg er den perfekte pasform til dit fitnesscenter. Jeg er ekspert i brug af bevægelse, motion og ernæring. Jeg har studeret yoga i over 15 år, og det er et godt værktøj til genopretning, sundhed og velvære.

Jeg har erfaring med alle aspekter af ernærings- og ernæringscoaching og træningsernæring og træning. Jeg arbejder i øjeblikket med The National Alliance on Depression and Angst og National Alliance on Smoking and Health. Jeg har en doktorgrad i træningsvidenskab og ernæring, og har i øjeblikket den amerikanske nationale certificering i motion og ernæring. Jeg har en passion for at sprede evangeliet om sund livsstil og hjælpe dig med at foretage ændringer i dit liv. Jeg er begejstret for at deltage i teamet af Smart Therapeutics. Vi har arbejdet sammen i et stykke tid og er spændte på fremtiden. Vi arbejder sammen for at hjælpe dig med at nå dine sundhedsmål. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

Menu Luk