Professionel rengøring – både privat- og erhvervsrengøring

Det kan være en god investering at hyre professionel rengøring, om man er privatperson eller en virksomhed. Livet byder på mange aktiviteter, og ofte er rengøring en tidssluger, som mange gerne vil være foruden. Alle har vi forskellige behov, og det er ikke altid lige nemt at finde det rengøringsfirma, som matcher vores ønsker. Som rengøringsfirma har vi imidlertid mange års erfaring med rengøring både privat og for virksomheder.

Vi tilbyder en række forskellige services, og det er også muligt at indgå individuelle aftaler med os, såfremt det bliver nødvendigt. For privat- personer tilbyder vi rengøring af hele hjemmet, alt fra dag-til-dag rengøring, rengøring en gang ugentligt, rengøring hver 14. dag, en gang om måneden ects. Gældende for virksomheder tilbyder vi alt fra trappevask, erhvervsrengøring og ejendomsservice.

Priser alle kan være med på

Ring gerne ind allerede i dag og få en uforpligtende snak om,
hvordan vi opfylder dine behov bedst muligt.

Privat rengøring

Tid er den ting, vi kan blive enige om, vi alle mangler. Rengøring kan være en stor tidssluger og tage fokus væk for de ting, der er mere vigtige for os. Det er vi fuldt bevidste om, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dit liv i dagligdagen lidt lettere ved at sørge for din rengøring. Det er op til dig, hvor ofte du ønsker at få gjort rent, ligesom det er op til dig at bestemme i hvilket omfang det skal være. Vi tilbyder både rengøring af enkelte rum, men også hovedrengøring af hele boligen, hvis det er det, du har behov for.

Erhvervsrengøring

Som virksomhed er det vigtigt altid at tage sig bedst muligt ud, så man kan opretholde sit gode image. Rene kontorer og lokaler er i den forbindelse vigtigt. Vi har stor erfaring med både rengøring af kontorer, institutioner og større ejendomme, herunder trappevask. Opstår der uforudsete situationer, der kræver rengøring, klarer vi også den. Sammen finder vi ud af, hvad I har af behov, og så lægger vi en tilrettelagt plan for rengøringen, som bliver godkendt af jer.

Menu Luk